Telefoon

024-3481352

Team adapt-oost

Aangenaam
kennis te maken

Adapt oost is een ergotherapie praktijk in de omgeving van Nijmegen/Lingewaard/Overbetuwe. Onze therapeuten hebben ruime ervaring met het behandelen van volwassenen en ouderen.

Daarnaast beschikken we over uitgebreide kennis op het gebied van behandelmethoden, hulpmiddelen, wet- en regelgeving. Adapt-oost denkt altijd in oplossingen. 

Ons netwerk

Samenwerking

Samenwerken vinden wij erg belangrijk. Als eerste samenwerking met de cliënt en zijn cliëntsysteem. Daarnaast ook met zorgverleners die bij u betrokken zijn. We zijn het gewend om met zorgprofessionals te overleggen met als doel om behandelingen effectief op elkaar af te stemmen en informatie uit te wisselen daar waar dat nodig is. Zowel op als buiten de praktijklocaties zijn er korte lijntjes en nauwe samenwerking met andere paramedici, thuiszorgmedewerkers, casemanager dementie, huisartsen en specialisten. Door samenwerken dragen we bij om de kwaliteit van zorg te vergroten. De ergotherapeuten zijn aangesloten bij verschillende netwerken en samenwerkingsverbanden, waarin samenwerken, innovaties en trends bijdrage aan onze professionele ontwikkeling.

Tjitske Koppelman

Tjitske Koppelman

Ergotherapeut en praktijkeigenaar

In de eerste lijn zie ik veel verschillende vraagstellingen en word ik uitgedaagd om me te blijven verdiepen in de ergotherapeutische mogelijkheden. Dat heeft de afgelopen jaren geresulteerd in specialisaties zoals Dementie, Parkinson, Oncologie en belasting-belastbaarheid. Het mooie aan mijn beroep vind ik om samen met mijn cliënten hun wensen te realiseren. Ik ga uit van mogelijkheden en geloof dat er altijd ruimte is voor verbetering. Met plezier en passie echt iets voor mijn cliënten willen betekenen, dat is mijn missie!

Karin Kusters

Karin Kusters

Ergotherapeut

Mijn doel als ergotherapeut is ervoor te zorgen dat cliënten de juiste zorg op de juiste plek krijgen en de bezigheden kunnen doen die betekenisvol voor ze zijn. Ieder individu is uniek en heeft zijn eigen wensen, het leveren van maatwerk is steeds een uitdaging die ik graag onderneem. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in o.a. COPD, Parkinson, valpreventie, advies aantrekken steunkousen. Ik geloof altijd dat je samen sterker staat.

Wij kunnen u helpen

Waarom kiezen voor Adapt-oost?

0
jaar ervaring
0 %
professionaliteit
Scroll to top