Telefoon

024-3481352

Actueel

Privacy Zeker certificaat

Privacy Zeker heeft gezien dat Ergotherapie Adapt-oost sinds begin 2022 alle aanbevelingen heeft opgevolgd en hebben het Privacy Zeker certificaat voor onze organisatie uitgegeven. Met dit certificaat kan Ergotherapie Adapt-oost aantonen dat we alle stappen hebben doorlopen om aan de privacywetgeving te voldoen. We zijn zelf blij dat alles goed op orde is en tonen daarom het certificaat met trots

Bereikbaarheid in de zomermaanden

In de periode vanaf juni zullen Karin en Tjitske afwisselend er even tussenuit gaan maar ook elkaar waarnemen. Tjitske is met vakantie van 10 t/m 24 juni en hervat haar werkzaamheden weer op maandag 27 juni. Karin staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij is bereikbaar op  06-33947942

In juli mag de Nijmeegse 4-daagse weer plaatsvinden en is het voor ons een uitdaging cliënten in Nijmegen goed te bereiken. Van 19 t/m 22 juli zijn wij goed bereikbaar per mail en telefoon maar afspraken inplannen, zonder spoed, doen we weer vanaf maandag 25 juli na de 4-daagse.

Karin heeft later in de zomer haar vakantie gepland. Zij is van 26 september t/m 7 oktober er heerlijk tussenuit en wordt waargenomen door Tjitske op het vaste nummer 024-3481352.

In de overige weken van de zomermaanden zijn we op onze bekende openingstijden werkzaam.

We wensen iedereen een fijn zonnige zomer.

Corona maatregelen

Wij blijven voorzichtig ondanks de versoepelingen van de coronamaatregelen. Met onderstaande adviezen proberen we besmetting voor anderen en onszelf zoveel mogelijk te voorkomen.

  • U kan ten alle tijden uw afspraak afmelden wegens coronaklachten.
  • Het schudden van handen wordt door ons beperkt.
  • We zijn niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden, maar het blijft wel een veilige afstand.
  • We zijn bereid een mondmasker te dragen als u dat prettig vindt.
  • Handen worden bij binnenkomst/vertrek gedesinfecteerd.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht in uw huis

Behandeling Covid-19

De gevolgen en herstel van covid-19 is per persoon verschillend. Als u merkt dat het oppakken van dagelijks activiteiten lastig is, dan kan een ergotherapeut u hierbij begeleiden. We werken multidisciplinair samen met o.a. fysiotherapie, logopedie en diëtetiek voor optimale herstelzorg. De ergotherapie richt zich vooral op het vinden van een gezonde balans tussen belasting – belastbaarheid, opbouwen van het activiteitenpatroon, educatie en er is aandacht voor de mantelzorger.

Snel aan de beurt

Wachttijden

Voor de meeste behandelingen zijn geen wachttijden. U wordt meestal binnen 1-2 weken ingepland. Alleen voor Covid-19 behandelingen is momenteel een wachttijd van ongeveer 3 weken.

Nu ook bereikbaar

Zorgdomein

Sinds januari 2022 zijn wij ook bereikbaar via zorgdomein. Een beveiligde omgeving om naar onze praktijk te verwijzen. Zorgdomein: Ergotherapie Adapt-oost, Lent

Scroll to top